Referenser
ServiceportalServiceportal
InomhussnöInomhussnö

Snökanoner från TechnoAlpin: Snökvalitet genom erfarenhet

TechnoAlpin är en tillförlitlig partner för förstklassig snökvalitet och unika snöupplevelser världen över. Vi drivs av vår passion för snö och TechnoAlpin tillhandahåller därför sedan 1990 optimala lösningar för snöläggningssystem. Runt 2 400 kunder i över 50 länder förlitar sig på den snösäkerhet som skräddarsydda snömaskiner garanterar. De många olika snömaskinerna från TechnoAlpin kännetecknas av kvalitet, effektivitet och tillförlitlighet när det gäller snöläggning. Den enastående prestandan hos fläktkanonerna och snölansarna från TechnoAlpin kan bekräftas av de främsta vinterdestinationerna runt om i världen. Under de senaste åren har TechnoAlpin varit partner till många stora evenemang såsom OS, världsmästerskap och världscuper och är officiell Partnerproduktpartner till Internationella skidförbundet (FIS) samt IBU, Internationella paralympiska kommittén och olika nationella förbund.

6 skäl att välja TechnoAlpin

 • 01Passion för snö
  Vår passion för snö är drivkraften som gör att vi hittar nya och innovativa sätt att dela vår passion med andra.
 • 02Noggrant tillvägagångssätt
  Vår noggrannhet i utvecklingen av våra snökanoner och vår minutiösa planering av hela snöläggningssystem resulterar i TechnoAlpin-garantin som står för ojämförbar snökvalitet.
 • 03Partnerskap på lika villkor
  Om våra kunder lyckas, lyckas vi också. Därför samarbetar vi under utvecklingen av snöläggningssystem för att tillgodose individuella behov så att vi uppnår bästa möjliga resultat.
 • 04Perfekt snökvalitet
  Vi kan leverera rätt TechnoAlpin snökanon för varje behov. Därför kan vi garantera alla våra kunder och vintersportentusiaster bästa snökvalitet och unika pistförhållanden.
 • 05Strävan efter innovation
  Vi slutar aldrig att utveckla våra maskiner och vår programvara och vi fortsätter att göra förbättringar. Vår energi och uthållighet när det gäller att testa nya idéer håller oss i framkant av global innovation i sektorn för snöläggningssystem.
 • 06Hög intelligens
  Vår anpassade styrprogramvara hjälper oss att höja snöläggningstekniken till en ny nivå, och ett intelligent hanteringssystem ligger till grund för optimal resurseffektivitet så att du verkligen lyckas.
Schneeerzeuger TechnoAlpin BozenFöretag
1990 grundade Walter Rieder, Georg Eisath och Erich Gummerer företaget TechnoAlpin. Redan från början var deras mål att tillverka snö av högsta kvalitet och sälja sina snömaskiner över hela världen. I dag har TechnoAlpin runt 750 medarbetare på 16 orter i 13 länder och ett nätverk med cirka 20 handelspartner internationellt.
Mer information
Referenser
Runt 2 400 kunder i över 50 länder förlitar sig på TechnoAlpins mångåriga expertis. Företaget erbjuder snösäkerhet och snö av högsta kvalitet – inte bara i pister, utan också i längdskidspår, hoppbackar och rodelbanor. Till TechnoAlpins kundbas hör både världscupanläggningar och välkända destinationer världen över, men också små familjeskidorter.
Mer information
Service
Med utgångpunkt i de tio servicecentren i Bolzano (Italien), Flüelen (Schweiz), Dardilly (Frankrike), Volders (Österrike), München (Tyskland), Denver (USA), Sunne (Sverige), Beijing (Kina), Žilina (Slovakien) och Moskva (Ryssland) garanterar teamet på TechnoAlpin internationell service. Personliga representanter från företaget reser till alla platser där det finns utrustning för att åtgärda olika problem med snötillverkningssystemen.
Mer information

Snöproduktion med hög kvalitet

Passionen för snö och innovativa lösningar har gjort TechnoAlpin till en ledande, internationell leverantör inom snötillverkning. Företagets främsta mål är att hitta den perfekta lösningen för varje kund. Varje snöläggningssystem utformas noggrant och skräddarsys utifrån kundens behov. Produktutbudet med snökanoner och komponenter utökas hela tiden. Målet är att producera artificiell snö – eller konstsnö som det brukar kallas – av högsta kvalitet och så energieffektivt som möjligt. Utöver nyckelfärdiga utomhuslösningar erbjuder TechnoAlpin även olika möjligheter till inomhussnö. På så sätt kan en unik snöupplevelse erbjudas vart som helst i världen.